Aikuiset

ovat tervetulleita osallistumaan jumalanpalvelukseen - halutessaan myös avustajina.

Kirkkokuoro on aikuisille mahdollisuus laulaa yhdessä kanttorin johdolla.  Harjoitukset pidetään joka viikko torstaisin kello 17.30 seurakuntakodilla.

Rukouspiiri kokoontuu tiistaisin kello 18 seurakuntakodin alakerrassa.

Sauna lämpiää talkoovoimin Pyhäjärven leirikeskuksen rannassa perjantaisin kello 18 toukokuusta syyskuuhun.

Kohtaamisen kahvila kaikenikäisille torstaisin kello 9-11 seurakuntakodilla 17.8. alkaen.  Tarjolla puuroa, kahvia ja voileipiä vapaaehtoisella maksulla.  Hartaus kello 10.45.  Juttukavereina vapapaaehtoisia ja seurakunnan työntekijöitä.  Kanttori Henna Niemisen muskari 31.8. kello 10.

Kinkerit pidetään kevättalvisin kirkonkylässä seurakuntakodilla sekä Porlammilla ja Kimonkylässä.  Kinkereillä keskustellaan Katekismuksesta nousevasta aiheesta, lauletaan yhdessä kinkerivirsi ja muitakin virsiä, kuullaan yhteisvastuukeräyksen kohteista, keskustellaan kylän asioista ja juodaan kinkerikahvit.  Vanhaa perinnettä nykyajan tyyliin.

Rukouskivet