Aikuiset

ovat tervetulleita osallistumaan jumalanpalvelukseen - halutessaan myös avustajina.

Kirkkokuoro on aikuisille mahdollisuus laulaa yhdessä kanttorin johdolla.  Harjoitukset pidetään joka viikko torstaisin kello 17.30 seurakuntakodilla.

Rukouspiiri kokoontuu tiistaisin kello 18 seurakuntakodin alakerrassa.

Sauna lämpiää talkoovoimin Pyhäjärven leirikeskuksen rannassa perjantaisin kello 18 toukokuusta syyskuuhun.

Kohtaamisen kahvila kaikenikäisille kaksi kertaa kuussa torstaisin kello 9-11 seurakuntakodilla 11.1.2018 alkaen.  Tarjolla puuroa, kahvia ja voileipiä vapaaehtoisella maksulla.   Juttukavereina vapapaaehtoisia ja seurakunnan työntekijöitä. Kerran kuussa Paula Jokisen muskari ja kerran kuussa mukana vierailija:  11.1. nuorisotyöntekijä Markku Vilonen, 8.2. Sivarikeskuksen johtaja Mikko Reijonen, 8.3. pakolaiskoordinaattori Martina Lindroos ja pakolaisnaisia, 5.4. lintuharrastaja Henrik Westerholm ja 2.5. kunnanjohtaja Tiina Heikka.

Kinkerit pidetään kevättalvisin kirkonkylässä seurakuntakodilla sekä Porlammilla ja Kimonkylässä.  Kinkereillä keskustellaan Katekismuksesta nousevasta aiheesta, lauletaan yhdessä kinkerivirsi ja muitakin virsiä, kuullaan yhteisvastuukeräyksen kohteista, keskustellaan kylän asioista ja juodaan kinkerikahvit.  Vanhaa perinnettä nykyajan tyyliin.

Vuoden 2018 kinkereiden aiheena Pyhä Henki.  Kirkonkylän kinkerit su 18.2. kinkerimessun jälkeen kello 11 seurakuntakodilla.  Kinkerikeiton ja -kahvit järjestävät Pukaron Martat.  Porlammin kinkerit ke 21.2. kello 13 Palvelukoti PorlamminHelmessä.  Kinkerikahvit keittävät Porlammin Martat.  Kimonkylän kinkerit to 22.2. kello 10 Valolassa.

Raamattuluentosarja Johanneksen 1. kirjeestä seurakuntakodilla ke 21.2. ja ke 7.3. ja ke 21.3. kello 18, Jari Araneva.

Rukouskivet