Diakonia

on tukea tarvitsevan rinnalla kulkemista.  Seurakunnan diakoniatyöstä vastaa diakoni Kari Martikainen.

Diakoniavastaanotto ma kello 9-12 seurakuntatoimistolla 24.7.2017 alkaen. Ajanvaraukset ja kotikäyntipyynnöt 050 3827523.  Voit keskustella luottamuksellisesti elämäntilanteestasi diakoniatyöntekijän kanssa.

Laitoshartaudet pidetään kerran kuussa Vanhainkodilla, Palvelutalossa, Kulta-ajankodilla, Korsmalmilla ja Helmi-kodissa.

Varttuneiden kerho kokoontuu kerran kuussa Kimonkylän Valolassa.  Pappi/kanttori/diakoni vierailee kerran kuussa Palvelutalon keskusteluryhmässä.

Kohtaamisen kahvila torstaisin kello 9-11 seurakuntakodilla 17.8.2017 alkaen.  Tarjolla puuroa, kahvia, voileipiä ja juttuseuraa.  Vapaaehtoinen maksu.  Paikalla vapaaehtoisia ja työntekijöitä.  Hartaus kello 10.45.

Kimonkylän keskusteluryhmä