Lähetys

Jumalan rakkudesta kertominen kaikille on seurakunnan perustehtävä.  Kristinuskon mukaan jokainen ihminen on Jumalan luomana arvokas.  Lähetystyöntekijät kertovat maailmalla monin tavoin Jumalan rakkaudesta.  Köyhissä maissa panostetaan koulutukseen.  Koulunkäynti kuuluu myös köyhien, tyttöjen ja vammaisten lasten oikeuksiin.

Lapinjärven suomalaisen seurakunnan nimikkolähetti on Heidi Majuri, joka työskentelee Etiopiassa Hosainan kuurojen koulussa Suomen Lähetysseuran läheyyämänä.  Etiopiassa on perinteisesti hävetty kuuroja lapsia ja pidetty heitä tyhminä.  Lasten itsetunto kasvaa silmissä, kun he pääsevät kouluun, oppivat viittomaan, lukemaan ja laskemaan.  Osa Hosainan koulusta valmistuneista on perustanut oman yrityksen esim. kampaamon, osa on hakeutunut jatko-opintoihin yliopistoon tai muihin oppilaitoksiin.

Seurakunta tukee Heidi Majurin työtä rukouksin ja rahaa kerätään järjestämällä lähetyslounaita, kirkkokahveja, lauluiltoja ja myyjäisiä.  Tuemme myös Hosainan koulun oppilaita.

Nimikkolähetti Heidi Majuri
Hosainan kuurojenkoulun esikoululuokka