Päiväkerho

Päiväkerho kokoontuu keskiviikkoisin Porlammilla Op:n kerhohuoneessa kello 9 lastenohjaaja Marja Turpeisen johdolla, mukana myös vapaaehtoiset kerhomummit.

Perhekerho

Perhekerho kotihoidossa oleville lapsille ja hoitajille (äiti/isä/isovanhempi) kokoontuu syyskuun alusta alkaen tiistaisin kello 10-12 seurakuntakodilla, lastenohjaaja Marja Turpeinen ja diakoni.

Lapsikuoro

harjoittelee kanttori Henna Niemisen johdolla torstaisin kello 13.15 seurakuntakodilla 31.8.2017 alkaen.  Tervetuloa 1.-3.-luokkalaiset ja eskarilai

Muskari

Henna Niemisen muskari Kohtaamisen kahvilassa seurakuntakodilla 26.10. ja 23.11.2017 kello 10.  Kahvila auki joka torstai kello 9-11, tarjolla puuroa, leipää ja kahvia.

Perhekerhon puuharata
Konttaan karkuun

Lasten leiri

Seurakunta järjestää alakouluikäisille lasten leirin kesäkuun alussa Perheniemen opistolla Iitissä 4.-6.6.2018.  Ohjaajina diakoni Kari Martikainen ja kanttori Henna Nieminen.  Tiedotteet koulujen kautta huhtikuussa.