Rippikoulu

on nuorille tarkoitettu seurakunnan koulu, jonka aikana pohditaan elämän isoja kysymyksiä ja otetaan kantaa siihen uskoon, johon nuoret on pieninä kastettu.  Rippikoulu on liittymistä kristilliseen perinteeseen ja kuulumista sukupolvien ketjuun.  Se on myös suosittua nuorisokulttuuria ja hyvä mahdollisuus viettää aikaa kavereiden kanssa.

Lapinjärven rippikoulu 2018

Ensi vuoden rippikouluun kutsutaan kaikki suomenkieliset vuonna 2003 syntyneet Lapinjärven seurakuntien jäsenet.  Kutsu tulee kirjeitse kotiin loka-marraskuussa 2017.  Myös muiden seurakuntien jäsenet ja kirkkoon kuulumattomat nuoret voivat käydä rippikoulun halutessaan Lapinjärvellä, jos ryhmään mahtuu.  Lisätietoja kirkkoherra Tuire Huovinen-Westerlundilta tuire.huovinen-westerlund@evl.fi tai 050 3827522.

Rippikouluun ilmoittaudutaan su 3.12.2017 kello 10 alkavan adventtimessun jälkeen Lapinjärven kirkossa.  Talven ja kevään aikana tutustutaan ja osallistutaan seurakunnan toimintaan  muutaman kerran.  Tapaamiset pidetään useimmiten sunnuntaisin.

Leirijakso pidetään Lammilla Kaunisniemen leirikeskuksessa 2.-7.7.2018.  Leirin pappina on Essi Rantapää.  Mukana ovat myös diakoni Kari Martikainen, kanttori sekä isoset.  Leirijakso maksaa 100 €, mikä maksetaan ennen leirin alkua.

Konfirmaatiota vietetään Lapinjärven kirkossa su 8.7.2018 kello 10.  Nuorten perheet, kummit, sukulaiset ja kaverit ovat tervetulleita!