Lapinjärven seurakuntakoti

Lapinjärventie 24, 07800 Lapinjärvi

Lapinjärven seurakuntakoti on 1800-luvun pappila.  Viimeksi siinä on asunut ruotsalaisen seurakunnan pappi 1990-luvulla.  1999 tila otettiin remontoituna Lapinjärven seurakuntien käyttöön seurakuntakotina. Perhekerhot, aikuisten ryhmät ja kuorot kokoontuvat tiloihin joka viikko.  Kasteita, muistotilaisuuksia ja muita perhejuhlia vietetään usein seurakuntakodilla.  Siellä pidetään seurakuntailtoja, rippikoulua, lähetyslounaita ja seurakunnan juhlia.  Myös kunnanvaltuusto, veteraanit ja muut paikalliset  järjestöt kokoontuvat vuosittain seurakuntakodilla.

Seurakuntakodin alakerta remontoitiin pienryhmätilaksi 2014.  Siellä kokoontuvat seurakuntaneuvostot, piirit ja pienryhmät.

Seurakuntakodin isoon saliin mahtuu istumaan 90 ihmistä, pikkusaliin 20.  Keittiössä on 100 hengen astiasto ja mahdollisuus ruuanlaittoon.

Lapinjärventie 24, 07800 Lapinjärvi

Kotona hoidettaville vauvoille ja isommille lapsille sekä heidän hoitajilleen

Lapinjärventie 24, 07800 Lapinjärvi

Kohtaamisen kahvila

Vierailija Tiia Gustavsson, Tuire Huovinen-Westerlund ja vapaaehtoisia.
Tarjolla kahvia, puuroa ja leipää