Lähetys

Jumalan rakkudesta kertominen kaikille on seurakunnan perustehtävä.  Kristinuskon mukaan jokainen ihminen on Jumalan luomana arvokas.  Lähetystyöntekijät kertovat maailmalla monin tavoin Jumalan rakkaudesta.  Köyhissä maissa panostetaan koulutukseen.  Koulunkäynti kuuluu myös köyhien, tyttöjen ja vammaisten lasten oikeuksiin.  Seurakuntamme nimikkokohde on Suomen Lähetysseuran kautta  Hosainan kuurojen koulu Etiopiassa.  Etiopiassa on perinteisesti hävetty kuuroja lapsia ja pidetty heitä tyhminä.  Lasten itsetunto kasvaa silmissä, kun he pääsevät kouluun, oppivat viittomaan, lukemaan ja laskemaan.  Osa Hosainan koulusta valmistuneista on perustanut oman yrityksen esim. kampaamon, osa on hakeutunut jatko-opintoihin yliopistoon tai muihin oppilaitoksiin.

Nimikkolähetti Heidi Majuri
Hosainan kuurojenkoulun esikoululuokka